Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi.

Mea e A'afia ai le Tau o le Silver

O le siliva o se uʻamea taua faʻapitoa e lua meatotino o oloa ma tupe.

Itu sapalai:

1. Gaosiga:

(1) Inventory Silver: E tusa ma le 137,400 tone siliva i le lalolagi i le taimi nei, ma o loʻo faʻatupulaia pea i se fua faatatau e tusa ma le 2% i tausaga taʻitasi.

(3) Silver mining: o le tau o le eliina o siliva, o le faʻaaogaina o tekinolosi fou eliina siliva, ma le mauaina o faʻamaumauga fou o minerale o le a aʻafia ai le tuʻuina atu o siliva, ma aʻafia ai le tau o siliva.

(4) Suiga fa'apolokiki, tamaoaiga ma le militeri i atunu'u o lo'o gaosia ario: e a'afia ai le aofa'i ma le alualu i luma o la'u eli, ona a'afia ai lea o le sapalai o siliva i le lalolagi.

O le taofia o le gaosiga o nisi o maina siliva i tausaga talu ai nei ua faaitiitia ai le aofaʻi o siliva na eliina.

2. Toe fa'aaogaina:

(1) O le si'itia o tau o ario o le a fa'ateleina ai le aofa'i o ario toe fa'aaogaina, ma le isi itu.

(2) Fa'atauina Atu Siliva e Faletupe Tutotonu: O le fa'aaogaina autu o le ario ua faasolosolo malie lava ona suia mai se aseta fa'aagaaga taua i se u'amea mata'utia mo le gaosiga o mea teuteu;ina ia faaleleia le paleni o tupe totogi a le atunuu;po o le taofiofia o le tau auro faava o malo, e faatau atu e le faletupe tutotonu le oloa ma faasao le siliva i le maketi siliva, lea e mafua ai ona faaitiitia le tau o le siliva .

3. Femalagaiga: I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaogaina bottlenecks logistics le taʻavale siliva

Itu mana'omia:

1. Fa'asaoina o aseta: O fa'amoemoega o le tau o le lalolagi ma le toe fa'aleleia o le tamaoaiga ua fa'ateleina ai le mana'oga o le maketi mo siliva;lona lua, o se faasologa o faiga faaosofia tupe na faalauiloa mai e le malo o Amerika ma le tausiga a le Federal Reserve o faiga faavae maualalo tului ua faaosofia ai foi le aufaipisinisi e faatau tupe siliva e avea ma aseta saogalemu.

2. Manaoga faʻapisinisi: Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le photovoltaic alamanuia, o le averesi faʻaletausaga o le paʻu siliva e tusa ma le 800 tone, lea e faʻaosoina ai le manaʻoga mo siliva.


Taimi meli: Apr-26-2023

Tuu lau Feau

    *Igoa

    *imeli

    Telefoni/WhatsAPP/WeChat

    *O le mea e tatau ona ou fai atu ai