Nnọọ na webụsaịtị anyị.

A na-etinye ike n'elu kọntaktị na na nea

Usoro mwepụ nke Arc, mgbọrọgwụ arc na-emepụta usoro anụ ahụ dị ọkụ n'ihi ntọhapụ ike dị na elu kọntaktị na nso oyi akwa, nke na-agbaze na evaporation nke ihe kọntaktị ọlaọcha, nke a bụ ọlaọcha kọntaktị eletriki ablation.

Na na-agbasa ugbu a obere na obere arcing oge n'okpuru ọnọdụ nke electric ozize tumadi na ihe onwunwe local micro evaporation isi iyi na ọdọ mmiri a wụrụ awụ.Na ndọtị nke ugbu a na-abawanye na ihapu oge, na arc isi ozi guzobe nke wụrụ awụ metal na weld ọdọ mmiri, na ike evaporation na agbaze metal sputtering.Tụkwasị na nke ahụ, arc mgbọrọgwụ tightening ga-eme ka mmụba nke njupụta dị ugbu a, okpomọkụ mgbọrọgwụ arc, na-ebute mmụba nke mmiri evaporation na kọntaktị ihe.Mmetụta nke okpomọkụ na nguzogide kọntaktị na-agbagwoju anya karị.Ka okpomọkụ na-abawanye, resistivity nke ihe mejupụtara na-abawanye, ma n'otu oge ahụ na-abawanye na okpomọkụ nke micro surface deformation kpatara mbelata nke ike n'ibu na nguzogide ga-ada.Ke adianade do, n'ihi na film elu oyi akwa na-enwekarị a semiconductor e ji mara na akpụkpọ ahụ iguzogide ga ibelata na-amụba okpomọkụ, ma okpomọkụ nwere ike n'ụzọ dị ịrịba mee ngwangwa film oyi akwa na ikuku nke uto usoro, nke mere na kọntaktị iguzogide na-abawanye, ọlaọcha kọntaktị dị mfe ọkụ ọkụ. .

Na ọkụ eletrik dị mkpirikpi, na kọntaktị elu okpomọkụ na-ebili ngwa ngwa, n'aka nke ọzọ n'ihi na ọkụ dị n'akụkụ nke ugbu a akara na-ehulata, na-agbaji na mberede kpatara site na kọntaktị nke eletriki ike, na-eme ka obere arc, abụọ ikpe ga-eduga. iji kpọtụrụ agbaze, nsonaazụ bụ kọntaktị ịgbado ọkụ.Mgbe ugbu a site na kọntaktị ịgbado ọkụ ugbu a dị nso na oké egwu uru, kọntaktị fusion ịgbado ọkụ na-eme ruo n'ókè ụfọdụ.Ihe kọntaktị ọla ọcha na elu kọntaktị na-emetụta omume ịgbado ọkụ ozugbo.N'elu na mkpa oyi akwa heterogeneity nwere ike ime ka nkwalite nke ịgbado ọkụ.Silver dabeere na kọntaktị ihe na mma arụmọrụ site eletriki ụlọ ọrụ obosara anya, ma n'ihi mmetụta nke aak-apụghị izere ezere na-emepụta ọlaọcha kọntaktị ịgbado ọkụ na arc ozize ọbụna ịchụpụ na ọdịda omume, oké njọ na ndụ nke eletriki components.

Olee otú iji zere ọdịda ga-eme bụ akụkụ dị mkpa nke mmepe nke ọlaọcha kọntaktị ihe, ọtụtụ ndị na-eme nchọpụta si tinye ihe ndị ọzọ dị ka obere ụwa ọcha nke ka mma ya arụmọrụ, na nwetara ụfọdụ rụzuru, ga-eme n'ọdịnihu na-amalite na. tiori na-emeziwanye arụmọrụ nke kọntaktị ọlaọcha dabere na mmiri eletrik.


Oge nzipu: Jul-07-2020

Hapụ Ozi Gị

    *Aha

    *Email

    Ekwentị/WhatsAPP/WeChat

    *Ihe m ga-ekwu